Venskabsbyer

Hefei, Kina - Venskabsby siden 1986

Hefei er hovedstaden i Anhui provinsen, som ligger mellem Yantze-floden og Huaihe-floden ved siden af Chaohu Lake. Størstedelen af befolkningen er Han-kinesere, men der er også et lille mindretal af Hui-kinesere bosat i byen. 

Hefei er en blomstrende industriby med flere forskellige vigtige brancher bl.a. bilindustri, husholdningsapparater, elektronisk information og software, bio-teknologi og medicinalindustri. Som en vigtig base for videnskab og uddannelse i Kina, er Hefei den første og eneste Science and Technology Innovation Pilot City i Kina. 

Med 13 universiteter spiller Hefei en central rolle indenfor uddannelse og forskning. Der er over 500.000 universitetsstuderende i Hefei, herunder 10.100 kandidater, som læser en master eller Ph.D grad på universiteter eller forskningsinstitutter. 

Herfei har opnået mange hædersbevisninger indenfor bl.a. miljø og turisme. I 2007 var Hefei på listen over "Top 10 byer med laveste driftsomkostninger", mens byen i 2008 rangerede som nr. 12 blandt verdens 20 hurtigst voksende byer med hensyn til økonomi de seneste fem år. 

Samarbejdet har indtil nu primært omfattet studieophold og erhvervsmæssige forbindelser. 

Indbyggertal: Ca. 2.200.200 (2013)
Hjemmeside: www.travelguide.com

FØLG os og bliv opdateret

 OP