Tough Trails
11-05-2024 - 11-05-2024

Aalborgs vildeste forhindringsløb vender tilbage, og nu med nyt tiltag!

Tough Trails: “Reach for the sword”, er tilbage! 

Tough Trails er et forhindringsløb på ca. 6 km. Ruten byder på udfordrende terræn, og mere end 30 naturlige og specialbyggede forhindringer. Niveauet på forhindringerne er meget højt, men de vil blive justeret efter eliten. DOG vil de stadig være meget udfordrende, og derfor opfordre vi til at I hjælper hinanden igennem. Der vil altid være mindst 1 elitebane, så man stadig kan prøve kræfter af med den.  

Banen strækker sig over 6 km med mere end 30 forhindringer. Atleter fra hele Skandinavien kommer for at teste sig selv til eventet, som er et af de sværeste af slagsen, i håbet om at komme først til sværdet og vinde guldmedaljen. Som sædvanlig er der et heat efter eliten, OPEN, som er for motionisterne. Banen er justeret lidt ned i sværhedsgraden, men vil stadig udfordre de fleste, og derfor anbefales der, at man løber sammen med nogle, så man kan hjælpe hinanden. Har man ikke en løbemakker kan man vælge heatet “hjælpeheat”. Her vil en erfaren atlet hjælpe dig igennem banen sammen  med 25 andre deltagere. 

Der er også noget NYT på programmet i år, nemlig Family Race, hvor man kan nøjes med 3 km og 15 forhindringer.

Den 11. maj 2024 går det hele løs i Sohngårdsholmsparken i Aalborg, hvor mere end 500 deltagere vil kæmpe sig igennem den ubarmhjertige bane. Tør du tage udfordringen op? 

Tid og sted: 11. maj - Sohngårdsholmparken

FØLG os og bliv opdateret

 OP